Łosoś w panierce chlebowo - orzechowej

73 kliknięcia
08.05.2016
blog: LeMoniada

Przepis: Łosoś w panierce chlebowo - orzechowej

Nie lubiłam łososia do czasu, kiedy upiekłam go w piekarniku w panierce chlebowo - orzechowej. Jest łatwy i szybki w przygotowaniu. Nie ma szans, żeby się nie udał. A do tego smakuje obłędnie. Łosoś w panierce chlebowo - orzechowej składniki na 2 porcje: - 2 kawałki łososia; - 50 g orzechów włoskich; - czerstwa kajzerka; - 1 ząbek czosnku; - skórka otarta z 1 cytryny + wyciśnięty z niej sok; - sól; - biały pieprz; - 4-5...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Dżemdżus
    Dżemdżus Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dżemdżus
    Łosoś w panierce panko

    Łosoś w panierce panko 63

    kuuking
    kuuking Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuuking
    Orzechowy łosoś

    Orzechowy łosoś 283