LOSOS W PANIERCE SEZAMOWEJ

106 kliknięć
14.11.2015
blog: MOJA KSIĄŻKA KUCHARSKA

Przepis: LOSOS W PANIERCE SEZAMOWEJ

ŁOSOŚ W PANIERCE SEZAMOWEJ Delikatna i smaczna ryba, wspaniale usmażona i przyprawiona. Chrupiąca panierka na wierzchu, w środku soczyste mięso. Łosoś w takim wydaniu świetnie sprawdzi się jako przystawka, podany np. na podsmażonej marchewce w sosie sojowym lub jako danie główne z sosem koperkowym i ziemniakami z wody. Polecam przepis! SKŁADNIKI: na 2 porcje 2 porcje filetu z łososia bez skóry 1 jajko 1 łyżka mąki...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Kulinarnie
    Kulinarnie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarnie
    Kotleciki w panierce sezamowej

    Kotleciki w panierce sezamowej 437

    Marzena
    Marzena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bakeholic
    Kurczak w Sezamowej Panierce

    Kurczak w Sezamowej Panierce 2577