Łosoś w papilotach podany z piwem AIPA

6 kliknięć
19.03.2018
blog: Świat Milajn

Przepis: Łosoś w papilotach podany z piwem AIPA

Latem, szczególnie upalnym, uwielbiam obiady lekkie, szybkie i orzeźwiające. Łososia w papilotach przygotujemy w ciągu 30 minut. Niewiele składników, a efekt przechodzi wszelkie oczekiwania. Dzięki pieczeniu w kopercie z papieru do pieczenia ryba nie wysycha i piecze się podobnie jak na parze – jest delikatna, soczysta i przechodzi smakiem dodatków. Danie idealnie komponuje się z piwem AIPA (American India Pale Ale)....

Zobacz także przepisy na:

    tobasco
    tobasco Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia PROzdrowotna
    Sos na bazie piwa AIPA

    Sos na bazie piwa AIPA 128

    Ewelina
    Ewelina Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ratunku... obiad!
    Wyjątkowa kolacja

    Wyjątkowa kolacja 978

    anusia181
    anusia181 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ania-gotuje
    Recenzje Piw Świata

    Recenzje Piw Świata 39