Łosoś w warkoczu z ciasta francuskiego

152 kliknięcia
14.04.2013
blog: Tapenada

Przepis: Łosoś w warkoczu z ciasta francuskiego

Zielone z czerwonym. Słodkie i gorzkie. Sól i pieprz. Olej i sezam. Francja i Norwegia. Ryba i warzywa. Łosoś i ciasto francuskie. Bon appétit! lub może po prostu God appetitt! Składniki (na 2 porcje): 250 g filetu z łososia opakowanie ciasta francuskiego sól morska pieprz świeżo mielony 1 jajko prażony sezam mieszanka sałat (roszponka/endywia/radicchio/sałata rzymska) 5-6 łyżek oleju dyniowego 10 pomidorków cherry Sposób...

Zobacz także przepisy na:

    MamaBartka
    MamaBartka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja Kuchnia
    łosoś w cieście francuskim

    łosoś w cieście francuskim 1067