Łosoś ze szpinakiem i makiem w cieście francuskim

61 kliknięć
21.04.2012
blog: szczypta soli

Przepis: Łosoś ze szpinakiem i makiem w cieście francuskim

Łosoś ze szpinakiem i makiem w cieście francuskim Najlepszy duet: łosoś ze szpinakiem, tym razem z intrygującymi dodatkami- makiem i serem ricotta. Brzmi oryginalnie i tak też smakuje. Namawiam do zainwestowania w dobrej jakości ciasto francuskie np. Bliklego, na prawdziwym maśle, bez sztucznych dodatków. Składniki: 1,2 kg filetu z łososia 200g maku 100g szalotki (ew. innej cebuli) 25g masła 500g świeżego szpinaku 250g...

Zobacz także przepisy na:

    my fish day
    my fish day Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My Fish Day
    Łosoś w cieście francuskim

    Łosoś w cieście francuskim 159