Makaron po singapursku – z omletem i rwanym indykiem

43 kliknięcia
26.01.2016
blog: Oneginetatopa

Makaron po singapursku – z omletem i rwanym indykiem

Pyszny, egzotyczny i bardzo kolorowy makaron ryżowy po singapursku fot. D.Szymborska Jedna porcja to około 500kcal, ale trudno poprzestać bez dokładki bo to pyszne danie. Do tego wadą makaronu ryżowego jest, to, że w przeciwieństwie do tego pszenicznego nie daje poczucia sytości, czyli można jeść, jeść i jeść. A kalorii przybywa i przybywa… Przygotowanie pracochłonne, dlatego bardziej polecam to na dzień wolny niż gotowanie...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także:

    mlkampczyk
    mlkampczyk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kamperki
    Roladki z indyka po hawajsku

    Roladki z indyka po hawajsku 77

    m.tomaszewska
    m.tomaszewska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchniokracja
    Makaron z indykiem i bobem

    Makaron z indykiem i bobem 110