Makaron tricolore ze szparagami, cukinią, rucolą i parmezanem

73 kliknięcia
05.06.2013
blog: MojeTworyPrzetwory

Przepis: Makaron tricolore ze szparagami, cukinią, rucolą i parmezanem

Kiedy wpadamy późnym popołudniem głodni do domu i już w progu słyszę: Kochanie, Mamo, co zrobisz do jedzenia, myślę tylko, czy jest makaron w domu, bo dodatki do niego zawsze się znajdą. I był, ale tylko tricolore, na którego nikt wcześniej nie miał ochoty, bo oprócz kolorow ma on też swoje smaki: pomidorowy, paprykowy i szpinakowy. W ten oto niżej przedstawiony sposób powstał pyszny obiad i kolejna wspaniała pasta!...

Zobacz także przepisy na:

    Gingergirl
    Gingergirl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Czuję głód
    Fusilli z zielonymi szparagami

    Fusilli z zielonymi szparagami 168

    Ewa - w mojej kuchni
    Ewa - w mojej kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    w mojej kuchni
    Makaron z cukinią

    Makaron z cukinią 218

    bezcebuli88
    bezcebuli88 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bez Cebuli
    Makaron z białymi szparagami

    Makaron z białymi szparagami 166

    bezcebuli88
    bezcebuli88 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bez Cebuli
    Makaron z białymi szparagami

    Makaron z białymi szparagami 89