Makaron z dynią, szpinakiem i boczkiem

134 kliknięcia
24.03.2017
blog: atlassmakow.blogspot.com

Przepis: Makaron z dynią, szpinakiem i boczkiem

SKŁADNIKI: ( 2 porcje ) 1 porcja = 263 kcal ( bez boczku ) 1 porcja = 454 kcal ( z boczkiem ) 150 g makaronu penne ( ewent. makaronu bezglutenowego ) średnia cebula 500 g dyni ( po obraniu ) łyżka masła klarowanego 4 plastry wędzonego boczku pół łyżeczki gałki muszkatołowej 30 g szpinaku sól i pieprz WYKONANIE: 1.Makaron ugotować al dente wg przepisu na opakowaniu. Odcedzić i zostawić szklankę...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    laNika
    laNika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    laNika.pl
    Makaron z dynią, boczkiem i groszkiem

    Makaron z dynią, boczkiem i groszkiem 73

    majczaneczka
    majczaneczka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paapilotkaa
    Sałatka ze szpinakiem i boczkiem

    Sałatka ze szpinakiem i boczkiem 1613

    Tomek Lach
    Tomek Lach Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zajadam.pl
    Tortilla z łososiem

    Tortilla z łososiem 5571