Makaron z zielonymi warzywami: cukinia, groszek, fasolka, szpinak

100 kliknięć
17.07.2016
blog: Follow The Taste

Przepis: Makaron z zielonymi warzywami: cukinia, groszek, fasolka, szpinak

Składniki: 1 cebula (użyłam czerwonej) 1 ząbek czosnku około 300 g fasolki szparagowej około 200 g zielonego groszku około 300 g świeżego szpinaku 1 cukinia 1 łyżka oliwy z oliwek 3 łyżki serka koziego do smarowania 2 łyżki pesto* sól, pieprz łyżeczka suszonej bazylii świeżo starty parmezan i świeża bazylia ulubiony makaron *pesto najlepiej przygotować samemu: pęczek świeżej bazylii + mały kawałek parmezanu + łyżka...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    MAgda
    MAgda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Silver Teaspoon
    Zupa pachnąca latem: Minestrone

    Zupa pachnąca latem: Minestrone 222

    Aneta Klimecka
    Aneta Klimecka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja smaczna kuchnia
    Makarony

    Makarony 73

    alaaa
    alaaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ala piecze i gotuje
    Mięsa

    Mięsa 966

    koniara.pl
    koniara.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Koniara gotuje
    Zielona sałatka

    Zielona sałatka 59

    mammadeli
    mammadeli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mammadeli
    Prowansalska zupa z sosem pistou

    Prowansalska zupa z sosem pistou 116

    Koper
    Koper Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W koperkowej kuchni
    Dania mięsne

    Dania mięsne 1303

    Los Wege
    Los Wege Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Los Wege
    Wiosenna zupa warzywna

    Wiosenna zupa warzywna 53