Makaron ze szpinakiem i tuńczykiem. Bez glutenu, bez jajek, bez mleka.

238 kliknięć
03.07.2017
blog: Bezglutenowe jadło

Przepis: Makaron ze szpinakiem i tuńczykiem. Bez glutenu, bez jajek, bez mleka.

Ulubiony sos ze szpinakiem i tuńczykiem moich dzieci, mój zresztą też. Posypany „parmezanem” z migdałów i płatków drożdżowych. Składniki ( ok. 3 porcje): 2/3 opakowania makaronu – ugotowanego według instrukcji 250 g szpinaku – u mnie mrożony 90 g tuńczyka wędzonego – można zastąpić tuńczykiem z puszki 1 cebula 2 ząbki czosnku 2 łyżeczki soku z limonki 3 gałązki bazylii Sól 10 g orzechów Pini -można zamienić na migdały lub...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    akruka
    akruka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smacznie Mi
    Ciemne bułki bez glutenu, jajek i mleka

    Ciemne bułki bez glutenu, jajek i mleka 1941