MAKRELA W ZALEWIE OCTOWEJ

214 kliknięć
15.09.2017
blog: Zrób to smacznie

MAKRELA W ZALEWIE OCTOWEJ

Makrela to bardzo smaczna rybka, krucha, nie potrzebuje tak naprawdę długiego czasu pieczenia. Najczęściej ryba ta doceniana jest tylko w postaci wędzonej. Jednak ja przygotowałam świeżą makrelę w zalewie octowej. Wyszła przepyszna, doskonale przeszła octem, po prostu idealna. Składniki: * 3 świeże makrele (moje były dość spore) * 2 cebule * 750 ml wody * 250 ml octu spirytusowego 10%(użyłam octu Parczew) * 5-6 liści...

Zobacz także:

    kosapopatelni
    kosapopatelni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kosą po patelni
    Kanie w zalewie octowej

    Kanie w zalewie octowej 5748

    Bożena
    Bożena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje domowe kucharzenie
    Grzyby w zalewie octowej

    Grzyby w zalewie octowej 5366

    Mariolka90
    Mariolka90 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UGOTOWAĆ
    Smażone sowy w zalewie octowej

    Smażone sowy w zalewie octowej 894

    Joanna2882
    Joanna2882 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ze smakiem i aromatem
    RYBA W ZALEWIE OCTOWEJ

    RYBA W ZALEWIE OCTOWEJ 40067

    Di gotuje
    Di gotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Di gotuje
    Kotlety sojowe w zalewie octowej

    Kotlety sojowe w zalewie octowej 664

    weronikka1
    weronikka1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W kuchni u Moniki
    Ryba w zalewie octowej

    Ryba w zalewie octowej 16799

    ŁOWCA SMAKU
    ŁOWCA SMAKU Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Łowca Smaku
    Ryba w zalewie octowej

    Ryba w zalewie octowej 36948