MANUFAKTURA CZEKOLADY: imbir versus wanilia (test IV)

94 kliknięcia
19.07.2012
blog: FACET I KUCHNIA

Przepis: MANUFAKTURA CZEKOLADY: imbir versus wanilia (test IV)

Dziś zestawienie dwu tabliczek: Dominikana 70% z imbirem kontra Ekwador 60% z wanilią i mlekiem w proszku. 70 % GORZKA Z IMBIREM Imbir i kakao to połączenie doskonałe. Kto nie wierzy, niech spróbuje. Gorzka czekolada z imbirem w wersji proponowanej przez Manufakturę tylko ten fakt potwierdza. Ten smakołyk spod szyldu Manufaktury znam nie od dziś, dlatego jego widok w testowej paczce ucieszył mnie szczególnie. Wytrawny smak...

Zobacz także przepisy na:

    Liska
    Liska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    White Plate
    Manufaktura Czekolady

    Manufaktura Czekolady 175

    Agna
    Agna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Notatnik Kuchenny
    Czekolada z Manufaktury Czekolady

    Czekolada z Manufaktury Czekolady 159

    Tyna
    Tyna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    In cooking we trust
    Krakowska Manufaktura Czekolady

    Krakowska Manufaktura Czekolady 112

    Ania
    Ania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bajkorada
    Manufaktura Czekolady

    Manufaktura Czekolady 30

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Manufaktura Czekolady

    Manufaktura Czekolady 175