Marynowane patisony

757 kliknięć
19.08.2017
blog: akademia ciastek

Przepis: Marynowane patisony

Marynowane patisony mogą być dodatkiem do sałatek, czy kanapek. Mogą również same w sobie stanowić ciekawą przekąskę. Do marynaty używamy młode, niewielkie patisony o średnicy kilku centymetrów. Składniki: - młode patisony. Zalewa: - 1,5 l wody, - 1,5 szklanki octu 10%, - szklanka cukru, - 7 łyżeczek soli, - 4 liście laurowe, - 5 ziaren ziela angielskiego, - 2 płaskie łyżeczki ziaren gorczycy, - płaska łyżeczka ziaren...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    barbara_koz
    barbara_koz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smacznie bo Domowo :)
    Patisony marynowane :)

    Patisony marynowane :) 3962

    Urszula111
    Urszula111 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Proste potrawy
    Patisony marynowane

    Patisony marynowane 4894

    grazyna0071
    grazyna0071 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Grażyna gotuje
    Marynowane patisony

    Marynowane patisony 506

    akademia.ciastek
    akademia.ciastek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    akademia ciastek
    Marynowane patisony

    Marynowane patisony 757

    lucynako
    lucynako Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    czary gary
    Marynowane patisony

    Marynowane patisony 703

    victoria
    victoria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Picantecooking
    Marynowane patisony z chrzanem

    Marynowane patisony z chrzanem 766

    Bogusia82
    Bogusia82 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bajeczna Kuchnia
    Marynowane patisony

    Marynowane patisony 1032

    Lipka
    Lipka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sio-smutki
    Marynowane patisony

    Marynowane patisony 769

    kasiaaaa24
    kasiaaaa24 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuję, bo lubię
    Marynowane patisony

    Marynowane patisony 579