Marynowane patisony

781 kliknięć
19.08.2017
blog: akademia ciastek

Przepis: Marynowane patisony

Marynowane patisony mogą być dodatkiem do sałatek, czy kanapek. Mogą również same w sobie stanowić ciekawą przekąskę. Do marynaty używamy młode, niewielkie patisony o średnicy kilku centymetrów. Składniki: - młode patisony. Zalewa: - 1,5 l wody, - 1,5 szklanki octu 10%, - szklanka cukru, - 7 łyżeczek soli, - 4 liście laurowe, - 5 ziaren ziela angielskiego, - 2 płaskie łyżeczki ziaren gorczycy, - płaska łyżeczka ziaren...

Zobacz także przepisy na:

    Lipka
    Lipka
    Marynowane patisony
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marynowane patisony

    Marynowane patisony 774

    kasiaaaa24
    kasiaaaa24
    Marynowane patisony
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marynowane patisony

    Marynowane patisony 590

    suzana
    suzana
    ''PATISONY MARYNOWANE''
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ''PATISONY MARYNOWANE''

    ''PATISONY MARYNOWANE'' 2366

    lucynako
    lucynako
    Marynowane patisony
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marynowane patisony

    Marynowane patisony 708

    Bogusia82
    Bogusia82
    Marynowane patisony
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marynowane patisony

    Marynowane patisony 1035

    grazyna0071
    grazyna0071
    Marynowane patisony
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marynowane patisony

    Marynowane patisony 513

    Urszula111
    Urszula111
    Patisony marynowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Patisony marynowane

    Patisony marynowane 4911