Marynowany śledź. Olej lniany + cytryna + cebula

69 kliknięć
18.12.2016
blog: Nóż i Widelec

Przepis: Marynowany śledź. Olej lniany + cytryna + cebula

Do pewnych smaków się dojrzewa z wiekiem. Tak było ze śledziem. Gdy przychodziła wigilia nigdy nie miałam ochoty po niego sięgać. Może dlatego, że tuż przed podaniem był wyjmowany z plastikowego opakowania i okładany świeżo pokrojoną cebulą. Do czasu, gdy dokładnie rok temu zjadłam śledzia przygotowanego przez Pawła Suwałę, szefa kuchni warszawskiej restauracji Butchery&Wine, specjalnie na śniadanie blogerskie w ramach...

Zobacz także przepisy na:

    domix
    domix
    Śledzik
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Śledzik

    Śledzik 1158

    doris
    doris
    tatar ze śledzia
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    tatar ze śledzia

    tatar ze śledzia 415