Medaliony z kurczaka (jak wykorzystać mięso z rosołu)

3905 kliknięć
11.01.2017
blog: Sio-smutki

Przepis: Medaliony z kurczaka (jak wykorzystać mięso z rosołu)

Cudowne, mięciutkie kotleciki z mięsa pozostałego po gotowaniu rosołu - mogą być wykorzystane jak krokiety, do barszczu, lub podane samodzielnie, jako danie obiadowe. Składniki: ok. 350-400 g. mięsa kurczaka, ugotowanego w rosole 1 cebula 2-3 niewielkie ziemniaki sól, pieprz szczypta majeranku bułka tarta do panierowania jajko do panierowania olej do smażenia Przygotowanie: Ugotowane mięso blenduję lub przepuszczam przez...

DODANO DO 18 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Karolaa
    I love cooking Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Potrawka z kurczaka (mięsa z rosołu)

    Potrawka z kurczaka (mięsa z rosołu) 9724

    MocnaBabka
    Babka i Kanapka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    JAK WYKORZYSTAĆ MIĘSO Z ROSOŁU?

    JAK WYKORZYSTAĆ MIĘSO Z ROSOŁU? 4207

    megii013
    Przepisy Magdy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Medaliony z kurczaka

    Medaliony z kurczaka 6842

    justyna_mojemenu
    Moje Menu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Forszmak z mięsem kurczaka z rosołu

    Forszmak z mięsem kurczaka z rosołu 25

    Via Gusto
    Via Gusto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mięso w sosie chrzanowo – miodowym (jak wykorzystać mięso z rosołu?)

    Mięso w sosie chrzanowo – miodowym (jak... 1563