Medaliony z kurczaka (jak wykorzystać mięso z rosołu)

4024 kliknięcia
11.01.2017
blog: Sio-smutki

Przepis: Medaliony z kurczaka (jak wykorzystać mięso z rosołu)

Cudowne, mięciutkie kotleciki z mięsa pozostałego po gotowaniu rosołu - mogą być wykorzystane jak krokiety, do barszczu, lub podane samodzielnie, jako danie obiadowe. Składniki: ok. 350-400 g. mięsa kurczaka, ugotowanego w rosole 1 cebula 2-3 niewielkie ziemniaki sól, pieprz szczypta majeranku bułka tarta do panierowania jajko do panierowania olej do smażenia Przygotowanie: Ugotowane mięso blenduję lub przepuszczam przez...

DODANO DO 18 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    megii013
    megii013 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Magdy
    Medaliony z kurczaka

    Medaliony z kurczaka 6930