Medaliony z poledwiczki

432 kliknięcia
26.01.2014
blog: mojacalabria

Przepis: Medaliony z poledwiczki

Poledwiczki ,to znakomite,delikatne mieso-niestety niedocenione przez kuchnie wloska- a szkoda. Najwazniejsza jej zaleta jest to,ze wystarczy ok,15 min.duszenia i mamy gotowa potrawe. Najpierw jednak musimy ja zamarynowac , wtedy mieso jest bardziej kruche i imponuje smakiem. Zapraszam! Medaliony z poledwiczki Skladniki .600 gr.poledwiczki wieprzowej .boczek surowy ( waskie plasterki )...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Smak Zdrowia
    Smak Zdrowia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak Zdrowia
    Medaliony z tuńczyka

    Medaliony z tuńczyka 134

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Medaliony z sarny

    Medaliony z sarny 858

    delicious eating
    delicious eating Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    DeliciousEating
    Medaliony złociste

    Medaliony złociste 3298

    KasiaWa
    KasiaWa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakołyki i koraliki
    MEDALIONY DROBIOWE

    MEDALIONY DROBIOWE 4771

    Liffka
    Liffka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    w 365 dni dookoła kuchni
    Medaliony z jabłkami

    Medaliony z jabłkami 153

    megii013
    megii013 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Magdy
    Medaliony z kurczaka

    Medaliony z kurczaka 6926

    Jolanta kolanowska
    Jolanta kolanowska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mojacalabria
    Medaliony z poledwiczki

    Medaliony z poledwiczki 432