Mielone z dorsza z cukinią w sosie chrzanowym

214 kliknięć
20.05.2013
blog: wesoła kuchnia

Przepis: Mielone z dorsza z cukinią w sosie chrzanowym

60 dkg filet z dorsza 1 cukinia 1 cebula duża 1 bułka pszenna 1 jajko 1 ząbek czosnku 7 łyżek bułki tartej Sól Pieprz szklanka mleka olej Sos chrzanowy: 1 łyżka mąki pszennej 1 łyżka masła Woda 1 łyżka chrzanu tartego Bułkę moczę w mleku. Dorsza miksuje blenderem razem z bułką. Cebulkę kroję i przesmażam na oleju. Dodaję do dorsza, razem z startą na tarce cukinią. Dodaję sprasowany czosnek, sól, pieprz, jajko. Całość...

Zobacz także przepisy na:

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje
    Smażony dorsz
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smażony dorsz

    Smażony dorsz 9729