Mięso (gulaszowe lub polędwiczki) z sosem borowikowym

105 kliknięć
03.10.2013
blog: Kulinarne odkrycia

Przepis: Mięso (gulaszowe lub polędwiczki) z sosem borowikowym

Sezon grzybowy w pełni. Uzależnienie Męża od zbierania grzybów osiągnęło punkt kulminacyjny, więc nadchodzi seria przepisów "grzybowych". Poniżej jeden z nich: Składniki: 500 g mięsa gulaszowego lub polędwiczek 1 duża cebula borowiki przyprawy do mięsa: sól, pieprz, czosnek granulowany itp. 1 szklanka wody (lub więcej) śmietanka do zagęszczenia masło do smażenia Przygotowanie: Mięso umyć, osuszyć, pokroić w plasterki....

Zobacz także przepisy na:

    Anyzkowo
    Anyzkowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Anyżkowo
    Polędwiczki w sosie borowikowym

    Polędwiczki w sosie borowikowym 1778

    mlecznakrowa
    mlecznakrowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mleczna Krowa
    Sos borowikowy

    Sos borowikowy 4611

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Sos borowikowy

    Sos borowikowy 2728

    Urszula111
    Urszula111 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Proste potrawy
    Mięso gulaszowe we własnym sosie

    Mięso gulaszowe we własnym sosie 2921

    Justek
    Justek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenne Wymysły
    Polędwiczka w sosie borowikowym

    Polędwiczka w sosie borowikowym 279