Mięso pieczone w soli na kanapki

553 kliknięcia
06.07.2017
blog: Swojskie jedzonko

Mięso pieczone w soli na kanapki

Niezwykle mięciutkie i pyszne mięsko na kanapki,zazwyczaj robię po kawałku boczku i karczku,żeby nie było monotonnie.Dobrze jest używać do tej metody pieczenia lekko tłuste mięsko bo sól wyciąga tłuszcz z mięska i jakby było chude to było by za suche . Polecam gorąco!! Składniki: ok 1 kg karczku, ok 1 kg boczku sól ok 2 kg(może być kamienna lub morska) łyżka suszonego majeranku, łyżka suszonego czosnku łyżeczka papryki...

DODANO DO 7 zeszytów:

Zobacz także:

    acieslak36
    acieslak36 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    włoski garnuszek
    Dorada pieczona w soli

    Dorada pieczona w soli 74