Mięso w słoikach, przetwory - pasteryzacja

4490 kliknięć
24.07.2013
blog: moje pasje

Przepis: Mięso w słoikach, przetwory - pasteryzacja

Trwałość Do 1 miesiąca w temp. chłodniczych (poniżej 100C). W lecie niedopuszczalne przechowywanie bez chłodzenia Do 6 mies w temp. chłodniczych, do 1 mies. bez chłodzenia Do 6 mies. bez chłodzenia

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Tola
    Tola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przetwory Toli
    Mięso w słoikach

    Mięso w słoikach 16109

    iwonasb
    iwonasb Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    U mnie w kuchni...
    Kiełbasa ze słoika

    Kiełbasa ze słoika 7513

    anusia181
    anusia181 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ania-gotuje
    Robienie przetworów krok po kroku

    Robienie przetworów krok po kroku 597

    mager
    mager Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pieczenie chleba i inne potrawy
    Mięso ze słoika

    Mięso ze słoika 5534

    PrzepisyJoli
    PrzepisyJoli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Joli
    KARCZEK ZE SŁOIKA

    KARCZEK ZE SŁOIKA 340

    gosik2.0
    gosik2.0 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rodzinka w Kuchni
    Fasolka szparagowa na zimę

    Fasolka szparagowa na zimę 9063

    devilsfork
    devilsfork Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Devil's Fork
    Domowa kiełbasa w słoiku

    Domowa kiełbasa w słoiku 503

    tarzynka
    tarzynka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    tarzynkowo
    Słoiki do przetworów i pasteryzacja.

    Słoiki do przetworów i pasteryzacja. 1395

    beiot
    beiot Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczne zdrowe - wyroby domowe
    Konserwa słoikowa

    Konserwa słoikowa 3906

    zacisze kuchenne
    zacisze kuchenne Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zacisze kuchenne
    Domowa konserwa ze słoika

    Domowa konserwa ze słoika 3069

    Kuchnia Tomka
    Kuchnia Tomka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Tomka
    Żurawina do mięsa na zimę

    Żurawina do mięsa na zimę 6046

    Gaska Malwinka
    Gaska Malwinka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gąska Malwinka
    Pasteryzacja w piekarniku

    Pasteryzacja w piekarniku 1146