Mięso w sosie chrzanowo – miodowym (jak wykorzystać mięso z rosołu?)

1592 kliknięcia
26.04.2017
blog: Via Gusto

Przepis: Mięso w sosie chrzanowo – miodowym (jak wykorzystać mięso z rosołu?)

Często po zjedzeniu rosołu zostaje nam gotowane mięso, na które nie mamy pomysłu, aby przyrządzić je w ciekawy sposób. Przepis ten jest niezwykle prosty, a połączenie chrzanu i miodu sprawia, że nasze gotowane mięso będzie miało bardzo ciekawy smak. Taki sam sposób możemy także użyć do zwykłego mięsa, niekoniecznie tego z rosołu. Zapraszam Cię do zapoznania się z przepisem, a także odwiedzenia blogowego Facebooka oraz...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Bullio
    Bullio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bullio
    Jak wykorzystać mięso rosołowe?

    Jak wykorzystać mięso rosołowe? 1165

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Sos musztardowy

    Sos musztardowy 3893

    ilka
    ilka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    In my coffee kitchen
    Sos chrzanowy do mięsa

    Sos chrzanowy do mięsa 3925

    Lamma
    Lamma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ToSmakuje
    Kotlety z mięsa z rosołu

    Kotlety z mięsa z rosołu 1625