MIĘSO Z KANGURA W CZERWONYM WINIE

82 kliknięcia
11.01.2017
blog: Moje codzienne przyjemności

MIĘSO Z KANGURA W CZERWONYM WINIE

Niedawno natknęłam się w markecie na niecodzienne mięso - z kangura. A że lubimy z Moim K. kosztować nowości, postanowiliśmy go spróbować. Z tego co wyczytałam, mięso kangura - mimo iż czerwone - jest bardzo zdrowe, ma mniej złego cholesterolu niż wołowina czy wieprzowina. Jest bardzo chude, dlatego warto je zamarynować w płynie i nie można go przesmażyć. By w pełni poczuć jego smak, postanowiłam nie "przekombinować"...

Zobacz także:

    Tapenda.pl
    Tapenda.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tapenda
    Biała kiełbasa w czerwonym winie

    Biała kiełbasa w czerwonym winie 110

    Wioleta g-a
    Wioleta g-a Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mama Karmiąca
    Karkówka w czerwonym winie

    Karkówka w czerwonym winie 348

    IrenaB
    IrenaB Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy od serca
    Królik w czerwonym winie

    Królik w czerwonym winie 5506