Miętus faszerowany szpinakiem

228 kliknięć
24.08.2017
blog: Kuchnia niewyszukana

Przepis: Miętus faszerowany szpinakiem

Składniki: 1 miętus 200 g świeżego szpinaku 1 ząbek czosnku 1 łyżka masła sok z połówki cytryny sól, świeżo mielony pieprz Wypatroszoną rybę umyć, osuszyć posolić, posypać pieprzem i skropić sokiem z cytryny. Szpinak umyć, osuszyć. Ząbek czosnku przecisnąć przez prasę, wymieszać z połową masła. Natrzeć czosnkowym masłem rybę. Połową szpinaku nafaszerować miętusa. Folie aluminiową posmarować resztą masła, ułożyć rybę oraz...

Zobacz także przepisy na:

    wiosenka27
    wiosenka27 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Eksplozja smaku
    Jajka faszerowane szpinakiem

    Jajka faszerowane szpinakiem 1359

    BlueSpoon
    BlueSpoon Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blue Spoon
    Jajka faszerowane szpinakiem

    Jajka faszerowane szpinakiem 563

    dynamic24pl
    dynamic24pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    naRuszcie
    Pieczarki faszerowane szpinakiem

    Pieczarki faszerowane szpinakiem 623

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6522

    Kuchnia Marty
    Kuchnia Marty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia-Marty
    Pstrąg faszerowany szpinakiem

    Pstrąg faszerowany szpinakiem 616

    Goaa
    Goaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    jedz i smakuj
    Jajka fetą i szpinakiem faszerowane

    Jajka fetą i szpinakiem faszerowane 244

    Dzikowiec
    Dzikowiec Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dzikowiec od kuchni
    Jajka faszerowane szpinakiem

    Jajka faszerowane szpinakiem 2772

    vendea
    vendea Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Elf w Kuchni
    Conchiglioni faszerowane szpinakiem

    Conchiglioni faszerowane szpinakiem 1149