Millefueille cukiniowe z pastą z awokado i makreli

71 kliknięć
05.03.2014
blog: Readthelabel

Przepis: Millefueille cukiniowe z pastą z awokado i makreli

Nazwa tego dania może brzmieć skomplikowanie. Niech Was to jednak nie zmyli! Przygotowanie nie jest trudne, ani wyjątkowo czasochłonne, a efekt – zarówno wizualny, jak i smakowy – jest zdecydowanie wart poświęconego czasu. Millefeuille to oryginalnie deser podobny do naszej napoleonki, złożone jednak z trzech plastrów ciasta. Nazwa ta jednak może być wykorzystana do innych przepisów, składających się z tejże właśnie ilości...

Zobacz także przepisy na:

    smakiszczescia
    smakiszczescia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smakiszczescia
    Pasta z makreli i awokado

    Pasta z makreli i awokado 304

    oliwek78
    oliwek78 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarny Oliwek
    Pasta z makreli i awokado

    Pasta z makreli i awokado 152