Minta od Kuchni: Opasły Tom

44 kliknięcia
26.04.2015
blog: Minta Eats

Przepis: Minta od Kuchni: Opasły Tom

Opasły Tom to lokal,do którego się wraca – dla sezonowych składników, połączeń smaków idlakobiecego sznytu, jakim odznacza się tutejsza kuchnia. jedzenie Agaty jest osobiste, prawdziwe, zostaje w pamięci. W kolejnym odcinku „Minta od Kuchni”: Opasły Tom. Przepis na mus z wędzonego pstrąga z pesto z rukwi: Przepis Agaty Wojdy, Opasły Tom Składniki: -400 g wędzonego pstrąga -4 łyżki majonezu puree z kiszonej cytryny: do smaku...

Zobacz także przepisy na:

    Dżemdżus
    Dżemdżus Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dżemdżus
    Bakłażanowa przekąska po włosku

    Bakłażanowa przekąska po włosku 102

    Sauté
    Sauté Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sauté
    Wesołych Świąt

    Wesołych Świąt 73

    malgos
    malgos Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Minta Eats
    Minta od Kuchni: Opasły Tom

    Minta od Kuchni: Opasły Tom 44

    Ewita
    Ewita Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Życie smakiem się toczy
    Uniwersalny wywar warzywny

    Uniwersalny wywar warzywny 224

    Sauté
    Sauté Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sauté
    Socjal - polecam!

    Socjal - polecam! 178

    Madame Edith
    Madame Edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    madameedith.com
    Opasły Tom PIW

    Opasły Tom PIW 28

    bocado
    bocado Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wkuchnibezdubli.blox.pl
    Białe Trufle

    Białe Trufle 60

    Nina
    Nina Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Nina w kuchni
    Mus chrzanowy

    Mus chrzanowy 422

    Fotokulinarnie
    Fotokulinarnie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fotokulinarnie
    Mus chałwowy

    Mus chałwowy 677

    Sauté
    Sauté Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sauté
    Opasły Tom - recenzja

    Opasły Tom - recenzja 121

    Actinidia
    Actinidia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Muffinalia
    Daktyle nadziewane serem

    Daktyle nadziewane serem 37

    marcinh
    marcinh Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Grahamka, weka i kajzerka
    Piernik bernardyński

    Piernik bernardyński 127

    malgos
    malgos Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Minta Eats
    Minta od Kuchni: Opasły Tom

    Minta od Kuchni: Opasły Tom 54