Mintaj w marynacie musztardowo-majonezowej z migdałowym chrustem

180 kliknięć
10.02.2014
blog: Readthelabel

Przepis: Mintaj w marynacie musztardowo-majonezowej z migdałowym chrustem

Mintaj to ryba niedoceniana. Kojarzy się z okropnymi kostkami rybnymi lub przemielonymi paluszkami w paniere, ewentualnie z usmażonym w cieście gumowcem z baru mlecznego. Zamiast niego wybieramy więc hodowlane sole i pangi, sądząc, że to dobra decyzja. A przecież mintaj to ryba morska, wolno żyjąca, jej mięso wolne jest od pasz GMO i antybiotyków. W dodatku – o jest równie istotne – mintaj nie jest zagrożony przełowieniem,...

Zobacz także przepisy na:

    DFFFF
    DFFFF Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Szef kuchni odleciał
    Majonezowy sos musztardowy

    Majonezowy sos musztardowy 186