miód różany

152 kliknięcia
31.08.2012
blog: ogrody babilonu

Przepis: miód różany

Miód różany doskonale smakuje i przecudnie pachnie. Recepturę na niego podpatrzyłam u Anny, a przepis pochodzi stąd. 250 ml miodu płatki z 3 róż Płatki róż oczyścić. Na dnie słoika ułożyć warstwę płatków i zalać ją częścią miodu. W ten sposób układać kolejne warstwy aż do wypełnienia słoika. Płatki uniosą się do góry. Słoik szczelnie zamknąć i odstawić na 12 godzin. Po tym czasie otworzyć i delikatnie wymieszać, a następnie...

DODANO DO 5 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    sanma
    sanma
    Miód różany
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Miód różany

    Miód różany 137

    Kamila
    Kamila
    miód różany
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    miód różany

    miód różany 152