Miodowo-brzoskwiniowa pieczeń indycza

134 kliknięcia
30.08.2013
blog: Kuchnia in the city...

Przepis: Miodowo-brzoskwiniowa pieczeń indycza

Dzisiejsza propozycja to soczyste plastry indyka, przygotowane bez dodatku tłuszczu, w połączeniu ze zdrowym i pełnym witamin sosem miodowo-brzoskwiniowym. Mięso indyka jest chude z małą ilością tłuszczu. Zawiera dużo białka, żelaza, magnezu i witamin z grupy B. Jest łatwo przyswajalne i lekkostrawne. Miód delikatnie nadaje brzoskwiniom słodszy smak. Pomimo tego, że posiada on wiele zalet (jest przeciwutleniaczem, pomaga w...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    ula243
    ula243 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinaria Uli
    Udziec indyczy z szynkowara

    Udziec indyczy z szynkowara 2003

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    UDZIEC INDYCZY PIECZONY

    UDZIEC INDYCZY PIECZONY 641

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6533

    smilingspoon
    smilingspoon Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smiling spoon
    Udziec indyczy

    Udziec indyczy 226

    karol22
    karol22 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rewolucjawgarnku.blogspot.com
    Udziec indyczy

    Udziec indyczy 1280

    mariolaharasiuk
    mariolaharasiuk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z Mariolą
    Pieczony filet indyczy

    Pieczony filet indyczy 23

    wiosenka27
    wiosenka27 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Eksplozja smaku
    Pieczony udziec indyczy

    Pieczony udziec indyczy 822

    finezjaniedrogo
    finezjaniedrogo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    finezjaniedrogo
    ciasteczka miodowe

    ciasteczka miodowe 252

    elwirski
    elwirski Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    na moim stole
    Nalewka brzoskwiniowa-brzoskwiniówka

    Nalewka brzoskwiniowa-brzoskwiniówka 4988