Miruna pod słupkami z korzenia pietruszki

224 kliknięcia
06.05.2017
blog: Z maminego zeszytu...

Przepis: Miruna pod słupkami z korzenia pietruszki

Nie wierzyłam, kiedy mama mówiła, że korzeń pietruszki po podsmażeniu świetnie smakuje. Zawsze używałam go do sałatek i zup, częściej gościła u mnie natka. O jego smaku przekonałam się ostatnio przyrządzając rybę, a mama mówiła prawdę - korzeń pietruszki po obróbce smakuje wyśmienicie. Polecam!!! Składniki: 40 dkg świeżej miruny 3 korzenie pietruszki 3 łyżki masła klarowanego sól, pieprz ziołowy do smaku Wykonanie:...

Zobacz także przepisy na:

    laleczka20
    laleczka20 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rozowakuchnia
    Pomidorowa

    Pomidorowa 2101

    kuchcik8
    kuchcik8 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Pokoleń
    Zupa grzybowa z gąsek

    Zupa grzybowa z gąsek 1542

    gregorhspeed
    gregorhspeed Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gregorhspeed w kuchni
    Kanie a'la flaczki

    Kanie a'la flaczki 4938

    sklorek
    sklorek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pyry na Gaz
    Pieczone roladki z piersi kurczaka

    Pieczone roladki z piersi kurczaka 1106

    Fotokulinarnie
    Fotokulinarnie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fotokulinarnie
    Pieczone białe korzenie

    Pieczone białe korzenie 286