Młode warzywa najlepiej podawać w najprostszy sposób

171 kliknięć
16.06.2013
blog: Moja smaczna kuchnia

Przepis: Młode warzywa najlepiej podawać w najprostszy sposób

Młoda kapusta z cebulą zrumienioną na maśle Składniki: główka młodej, białej kapusty 2 łyżki masła cebula sól, pieprz do smaku Przygotowanie: Kapustę dzielmy na dwie części, myjemy pod bieżącą wodą, usuwamy twarde części i zewnętrzne liście, szatkujemy, przekładamy do dużego garnka i zalewamy wodą, gotujemy, aż kapusta będzie miękka. W tym czasie na maśle podsmażamy pokrojoną w drobną kostkę cebulę.Gdy kapusta jest już...

Zobacz także przepisy na:

    MałaGosia
    MałaGosia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Znów mi się upiekło
    Smak lata. Leczo.

    Smak lata. Leczo. 45

    Beata
    Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magazyn Kuchenny
    Sałatka szefa | Chef’s salad

    Sałatka szefa | Chef’s salad 112

    Biedronka
    Biedronka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Apetyty
    Krem z młodej marchwi

    Krem z młodej marchwi 58

    asiapolak
    asiapolak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowity blog
    Chayote - Kolczoch Jadalny

    Chayote - Kolczoch Jadalny 535