Moje mięsne manty

390 kliknięć
14.05.2015
blog: Picantecooking

Przepis: Moje mięsne manty

Manty to potrawa narodów centralnej Azji, a także Turcji, Mongolii, Korei, niektórych regionów Chin, Krymu. Charakterystyczną cechą mant jest to, że przygotowywane są przeważnie na parze. Można również spotkać manty z warzywnym nadzieniem. Przyznaję, że manty przyrządzam niezbyt często, ale przygotowuję. Staram się ograniczać spożycie mącznych potraw, a po drugie, jakie by manty smaczne nie były to i tak ukraińskie...

Zobacz także przepisy na:

    Iza
    Iza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Izy
    Manty z pomocnikiem

    Manty z pomocnikiem 203

    Iza
    Iza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Izy
    Spacer na bazar, dolmusz i manty

    Spacer na bazar, dolmusz i manty 240

    Madame Edith
    Madame Edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    madameedith.com
    Manty

    Manty 1261

    baby-w-kuchni
    baby-w-kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BaBy w kuchni
    Manty na słodko

    Manty na słodko 508

    emilia
    emilia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Turcja od kuchni
    Manty turckie mini pierożki

    Manty turckie mini pierożki 233

    Ulubione Przepisy
    Ulubione Przepisy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ulubione przepisy
    Manty po kazachsku

    Manty po kazachsku 267

    Iza
    Iza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Izy
    Manty na turecką nutę

    Manty na turecką nutę 461

    Marikijka
    Marikijka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    pyszne.blox.pl
    Manty - pierożki na parze.

    Manty - pierożki na parze. 324

    Good Mood Food
    Good Mood Food Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Good Mood Food
    Manty

    Manty 561

    Kamila
    Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ogrody babilonu
    manty z serem i malinami

    manty z serem i malinami 69

    victoria
    victoria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Picantecooking
    Moje mięsne manty

    Moje mięsne manty 390