Mozzarella w panierce

1184 kliknięcia
08.01.2014
blog: Artur gotuje

Przepis: Mozzarella w panierce

Składniki 0.5 kg mozzarelli 70 g bułki tartej 2 jajka 100 g. mąki pszennej 300 ml. wody 3 łyżki oliwy z oliwek Wykonanie Mieszamy mąkę, jajka, wodę i dodajemy pieprzu i soli do smaku( konsystencja powinna być podobna do ciasta naleśnikowego). Mozzarelle kroimy w kostkę. Obtaczamy w cieście i w bułce. Mozzarelle smażymy do momentu zarumienienia się bułki. Potrawę najlepiej podawać na ciepło. Smacznego!!!

Zobacz także przepisy na:

    gosia47-47
    gosia47-47 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuję Testuję
    Szynka z mozzarellą

    Szynka z mozzarellą 2

    Duusiak
    Duusiak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Koperek w kuchni :)
    Panierowana mozzarella

    Panierowana mozzarella 300

    Aneta Klimecka
    Aneta Klimecka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja smaczna kuchnia
    Mozzarella

    Mozzarella 6449

    Adi
    Adi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Narodziny Smaku
    Kurczak w panierce (KFC)

    Kurczak w panierce (KFC) 9636

    Artur
    Artur Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Artur gotuje
    Mozzarella w panierce

    Mozzarella w panierce 1184

    Viola
    Viola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fun & Taste
    Mozzarella w Panierce

    Mozzarella w Panierce 1197

    lutka40
    lutka40 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    szczeciniankagotuje
    Sałatka z mozzarellą

    Sałatka z mozzarellą 888

    BITEDELITE
    BITEDELITE Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BITEDELITE
    Kulki mozzarelli w panierce

    Kulki mozzarelli w panierce 3183