Mule po marynarsku

1122 kliknięcia
16.07.2014
blog: Gregorhspeed w kuchni

Przepis: Mule po marynarsku

Najlepsze mule są w skorupkach ,niestety dostałem tylko mrożone bez skorupek. Kuchnia prowansalska. Składniki 1 kg małży (najlepiej w skorupkach ,wtedy 1,5 kg) 4 szalotki 50 g masła 1 ,5 szklanki białego wina bouquet garni (gałązki natki pietruszki ,tymianku i liść laurowy) 150 ml śmietany 18% 3 łyżki natki pietruszki 2 ząbki czosnku sól Przygotowanie Małże płuczemy i osączamy. Masło rozpuszczamy i szklimy cebulę wraz z...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Istria
    Istria
    MULE PO MARYNARSKU
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MULE PO MARYNARSKU

    MULE PO MARYNARSKU 97

    Tomek Lach
    Tomek Lach
    Mule po marynarsku
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mule po marynarsku

    Mule po marynarsku 144

    grazyna0071
    grazyna0071
    Mule po marynarsku
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mule po marynarsku

    Mule po marynarsku 212

    JoannaLange
    JoannaLange
    Mule po marynarsku
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mule po marynarsku

    Mule po marynarsku 254

    Jola66
    Jola66
    Mule po marynarsku
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mule po marynarsku

    Mule po marynarsku 205

    iwonaqchenne
    iwonaqchenne
    Mule po marynarsku
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mule po marynarsku

    Mule po marynarsku 346

    kathi
    kathi
    Mule po marynarsku
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mule po marynarsku

    Mule po marynarsku 122

    gregorhspeed
    gregorhspeed
    Mule po marynarsku
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mule po marynarsku

    Mule po marynarsku 1122