Mus z wiśni i białego sera

54 kliknięcia
21.07.2017
blog: figowe smaki

Mus z wiśni i białego sera

150 g białego chudego sera 1 szklanka wiśni bez pestek 1 łyżeczka suszonego rozmarynu 2 łyżki erytrolu 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej 50 ml wody Połowę wiśni zagotować w wodzie. Dodać 1 łyżkę erytrolu i rozmaryn, a potem wiśnie zagęścić mąką ziemniaczaną rozmieszaną w niewielkiej ilości wody. Ser i resztę wiśni zmiksować z erytrolem. Masę serową wyłożyć do pucharka, a na jej wierzch wiśnie i zagęszczony sok.

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także:

    figmara
    figmara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    figowe smaki
    Mus z wiśni i białego sera

    Mus z wiśni i białego sera 54

    Domowe Wypieki
    Domowe Wypieki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowe Wypieki
    CIASTKA Z BIAŁEGO SERA

    CIASTKA Z BIAŁEGO SERA 5450

    pilichola
    pilichola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cukry Proste
    Kompot z wiśni i malin

    Kompot z wiśni i malin 306