MUSZELKI FASZEROWANE SZPINAKIEM

1309 kliknięć
02.08.2014
blog: Dobra Książka Kucharska

Przepis: MUSZELKI FASZEROWANE SZPINAKIEM

Makaronowe muszelki ładnie wyglądają. Można je faszerować różnymi nadzieniami i zapiekać. SKŁADNIKI: makaron duże muszelki farsz: szpinak - mrożony lub surowy 1 mała cebula 2-3 ząbki czosnku 1 mozarella sól, pieprz gałka muszkatałowa olej sos: 5 dag masła 10 dag gorgonzoli 1/4 l śmietany 18% pieprz Makaron ugotować w osolonej wodzie al dente. Cebulę i czosnek posiekać i zeszklić na patelni na oleju. Liście szpinaku...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    elanowakowska
    elanowakowska
    Faszerowane muszelki
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Faszerowane muszelki

    Faszerowane muszelki 3272