Muszle faszerowane mięsem

302 kliknięcia
30.08.2015
blog: Katalog smaków

Przepis: Muszle faszerowane mięsem

Pierwsze moje podejście do muszli makaronowych dużych :) i jestem nimi zachwycona. Jeśli chodzi o faszerowanie, sprawdzają się doskonale, dużo lepiej niż rurki(cannelloni). Ugotowane al dente rurki, podczas faszerowania często pękają. Nie wiem jakie Wy macie doświadczenia z rurkami, ale polecam faszerować takie nie gotowane. Wracając do muszli, bardzo fajnie się na nich pracuje. Ugotowanemożna nadziaćbez problemu. W sumie...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    justyna
    justyna
    Muszle faszerowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Muszle faszerowane

    Muszle faszerowane 659

    Anyzkowo
    Anyzkowo
    Muszle faszerowane
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Muszle faszerowane

    Muszle faszerowane 671