Nadzienie jabłkowo – bananowe do naleśników, bez cukru

34 kliknięcia
25.03.2015
blog: Połakom się

Przepis: Nadzienie jabłkowo – bananowe do naleśników, bez cukru

Zaskakująco proste i szybkie, w dodatku bez cukru. Warto dodać, że potas z bananów jest najlepiej przyswajany właśnie, kiedy je poddusimy. 3 jabłka 2 banany, bardzo dojrzałe cukier waniliowy 2 łyżeczki masła W rondelku lub na patelni rozpuścić masło i dodać pokrojone jabłka, poddusić. Dodać banany, nadal dusić, pod koniec dodać ew. cukier i wymieszać.

Zobacz także przepisy na:

    Domowe Wypieki
    Domowe Wypieki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowe Wypieki
    Tort Oreo

    Tort Oreo 2136

    gaita
    gaita Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Katalog smaków
    Sałatka z patisona (na zimę)

    Sałatka z patisona (na zimę) 4255

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6534

    iziona
    iziona Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Izioni pyszne smaki
    Dżem jabłkowo-bananowy

    Dżem jabłkowo-bananowy 260