NADZIEWANE RURKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO

574 kliknięcia
15.04.2013
blog: Kuchenne Klimaty

Przepis: NADZIEWANE RURKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO

NADZIEWANE RURKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Składniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego gruby cukier odrobina masła foremki do rurek śmietana 30 % cukier z wanilią frużelina Wykonanie: Ciasto francuskie rozwinąć i pociąć na paski o szerokości około 2 cm. Paski nawijać na natłuszczone foremki tak, by na siebie nachodziły lekko, ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem i obsypać grubym cukrem. Wstawić do piekarnika na 20-25 min w...

Zobacz także przepisy na:

    Beata M
    Beata M Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Po_żarcie
    Rurki z kremem waniliowym

    Rurki z kremem waniliowym 1145

    aannggeellaa89
    aannggeellaa89 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mydishesandsweets
    Rurki z bitą śmietaną

    Rurki z bitą śmietaną 359

    jakpomasle.pl
    jakpomasle.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jak Po Maśle
    Kruche rurki z kremem ptysiowym

    Kruche rurki z kremem ptysiowym 2744