Nadzionko

366 kliknięć
26.12.2014
blog: salonik smaków

Przepis: Nadzionko

Nadzionko to rarytas dla wszystkich wyrafinowanych smakoszy. To idealna propozycja na obiad lub jako samodzielne danie. Taki samym nadzionkiem faszeruję udka. Składniki: 1 kg łopatki 1/2 kg wątróbki 1 i 1/2 bułki 1/2 szklanki bułki tartej masło roślinne 1 torebka kwaśnej śmietany 7 jajek sól pieprz dużo natki pietruszki Mięso, wątróbkę i wcześniej namoczoną bułkę mielimy. Dodajemy bułkę tartą, masło roślinne, jajka,...

Zobacz także przepisy na:

    Ewa Mróz
    Ewa Mróz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    fully-flavoured.blogspot.com
    Nadzionko

    Nadzionko 475

    elanowakowska
    elanowakowska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    salonik smaków
    Nadzionko

    Nadzionko 366

    elanowakowska
    elanowakowska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    salonik smaków
    Galantyna z kurczaka

    Galantyna z kurczaka 1025

    Aga Trzaska
    Aga Trzaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Trzaski w kuchni
    Za pozwoleniem

    Za pozwoleniem 45

    smakołyki alergika
    smakołyki alergika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smakołyki alergika
    uszka bez jajek

    uszka bez jajek 205

    smakołyki alergika
    smakołyki alergika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smakołyki alergika
    uszka bez jajek

    uszka bez jajek 181

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Jabłka w cieście francuskim

    Jabłka w cieście francuskim 136

    roxi654
    roxi654 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia i Ogród
    Nasionka

    Nasionka 46