blog:
wuzetkismak
Przepis: Naleśniki na maślance
Mój ulubiony przepis na naleśniki Dodatek maślanki sprawił, że naleśniki lepiej się smażą, a ciasto jest bardziej elastyczne i chociaż w smaku nie ma wielkiej różnicy, gorąco zachęcam Was do wypróbowania tego przepisu. Nie dodaję do ciasta naleśnikowego oleju – za to nigdy nie zapominam o roztopionym maśle, nadającym naleśnikom cudowny posmak i kolor. Smażenie na maśle, nadaje im także delikatnej chrupkości. Do ciasta...
DODANO DO 6 zeszytów:
-
misia2381: naleśniki • 11.06.2016
-
Margarethe: Gosia • 11.06.2016
-
czerwona: naleśniki • 11.06.2016
-
helmail123: dobre żaredło • 11.06.2016
-
dorkaa90: drugie dania • 11.06.2016
-
Zuzia Piotrusia: naleśniki • 11.06.2016