“Niebezpieczne związki kulinarne” – recenzja

24 kliknięcia
07.09.2016
blog: Ugotowane Pozamiatane

Przepis: “Niebezpieczne związki kulinarne” – recenzja

Mój ulubiony gatunek książek kulinarnych to takie, gdzie fabuła przeplata się z przepisami, które były ważne dla rozwoju wypadków. W ten sposób mogę lepiej wejść w kuchnię konkretnego miejsca na ziemi, ponieważ poznaję ją poprzez bliskie mi postacie literackie i mam większą ochotę, żeby naprawdę ugotować to, o czym czytam. Do tej pory poznawałam w ten sposób kuchnię francuską, poprzez “Lunch w Paryżu” i włoską dzięki “...

Zobacz także przepisy na:

    Codogara
    codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    10 niebezpiecznych związków

    10 niebezpiecznych związków 146

    katnova
    KATNOVA Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Niebezpieczne związki

    Niebezpieczne związki 13

    tasty colours
    Dożarta Degustuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Master Chef (3). Casting Główny.

    Master Chef (3). Casting Główny. 171

    Surojadek
    Surojadek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kurkuma w proszku, świeża kurkuma czy suplement? Co wybrać?

    Kurkuma w proszku, świeża kurkuma czy... 122

    zielona.kuchnia92
    365 dni dookoła kuchni. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Witam serdecznie;)

    Witam serdecznie;) 22

    Magiczny Kociołek
    Magiczna Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne podsumowanie 2012 roku

    Kulinarne podsumowanie 2012 roku 92

    KlaraFina
    Kulinarna czytelnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przeciętna kolacja

    Przeciętna kolacja 118