Nigella a'la Italiana, czyli włoska babka jogurtowa

80 kliknięć
04.05.2014
blog: Paranoje Podniebienia

Przepis: Nigella a'la Italiana, czyli włoska babka jogurtowa

Przeprosiłam się ze swoją kolekcją książek kucharskich, a najbardziej i najdłużej błagałam o wybaczenie Nigellę we włoskim wydaniu, która trafiła do mnie w Boże Narodzenie 2012. Jak widać długo musiała czekać na swoją premierę, ale warto było i o tych smakach opowiem Wam w pysznej, delikatnej, aksamitnej babce jogurtowej... POTRZEBUJEMY: 150g jogurtu naturalnego (ja dodałam nieco więcej, ok 200g), 150g bezwonnego oleju...

Zobacz także przepisy na:

    angelique
    angelique
    Babka jogurtowa
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Babka jogurtowa

    Babka jogurtowa 1295

    KuchAsia
    KuchAsia
    Ale babka :-)
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ale babka :-)

    Ale babka :-) 158

    Greta
    Greta
    Kotlety mielone z ryby
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kotlety mielone z ryby

    Kotlety mielone z ryby 7051