odwracane ciasto z jagodami i syropem z kwiatów czarnego

67 kliknięć
22.06.2014
blog: ogrody babilonu

Przepis: odwracane ciasto z jagodami i syropem z kwiatów czarnego

Pyszne, bardzo delikatne migdałowe ciasto z jagodami aromatyzowanymi syropem z kwiatów czarnego bzu. To odwracane jagodowe ciasto jest bardzo długo wilgotne i zachowuje świeżość. Odwracane ciasto z jagodami i syropem z kwiatów czarnego bzu upieczone na podstawie przepisu Signe Johansen z książki "Scandilicious Baking" dodaję do akcji Jem kwiaty 2014. 400 g jagód 50 ml syropu z kwiatów czarnego bzu W tortownicy wyłożonej...

Zobacz także przepisy na:

    Hermina
    Hermina Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Everyday cooking
    Syrop z kwiatów czarnego bzu

    Syrop z kwiatów czarnego bzu 1421

    natalia.r
    natalia.r Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poezja-smaku
    Syrop z kwiatów czarnego bzu

    Syrop z kwiatów czarnego bzu 103

    OdczarujGary
    OdczarujGary Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    OdczarujGary
    Syrop z kwiatów czarnego bzu

    Syrop z kwiatów czarnego bzu 112

    Evenka
    Evenka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Arabeska dodatkowa
    Syrop z kwiatów czarnego bzu

    Syrop z kwiatów czarnego bzu 363