Oleje tłoczone na zimno – czy warto?

33 kliknięcia
01.12.2016
blog: AgaMaSmaka.pl

Przepis: Oleje tłoczone na zimno – czy warto?

Wiele osób coraz częściej wybiera oleje tłoczone na zimno. Wierzymy, że sązdrowe. Czy zawsze? Czy faktycznie otrzymujemy to, za co płacimy? Czy oleje sklepowe zachowują swoje wartości? Czy istnieje alternatywa? Często dostaję zapytaniao oleje i tłuszcze w ogóle. Jak na dłoni widać, że wokół tematu tłuszczów narosło wiele mitów i niedopowiedzeń. Oto więcpierwszy wpis z cyklu tych, które mam nadzieję rozwieją nieco...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    ladykitchen
    ladykitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Lady Kitchen
    Oleje tłoczone na zimno

    Oleje tłoczone na zimno 21

    Karolaa
    Karolaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    I love cooking
    Olej lniany Biooil

    Olej lniany Biooil 104

    Urszula111
    Urszula111 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Proste potrawy
    Oleje firmy OLEOFARM

    Oleje firmy OLEOFARM 100

    Joasia R.
    Joasia R. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj Się Kto Może
    Surówka z rukoli

    Surówka z rukoli 860