Oleje tłoczone na zimno – czy warto?

42 kliknięcia
01.12.2016
blog: AgaMaSmaka.pl

Przepis: Oleje tłoczone na zimno – czy warto?

Wiele osób coraz częściej wybiera oleje tłoczone na zimno. Wierzymy, że sązdrowe. Czy zawsze? Czy faktycznie otrzymujemy to, za co płacimy? Czy oleje sklepowe zachowują swoje wartości? Czy istnieje alternatywa? Często dostaję zapytaniao oleje i tłuszcze w ogóle. Jak na dłoni widać, że wokół tematu tłuszczów narosło wiele mitów i niedopowiedzeń. Oto więcpierwszy wpis z cyklu tych, które mam nadzieję rozwieją nieco...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Joasia R.
    Joasia R.
    Surówka z rukoli
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Surówka z rukoli

    Surówka z rukoli 888

    Urszula111
    Urszula111
    Oleje firmy OLEOFARM
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Oleje firmy OLEOFARM

    Oleje firmy OLEOFARM 100

    Karolaa
    Karolaa
    Olej lniany Biooil
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Olej lniany Biooil

    Olej lniany Biooil 108