Owoce pod kokosową kruszonką

104 kliknięcia
26.04.2016
blog: Szampan i truskawki

Przepis: Owoce pod kokosową kruszonką

Łatwe |· 40 minut | 4 porcje Składniki: Świeże owoce, lub poza sezonem mrożone 1 szklanka mąki 0,5 szklanki wiórków kokosowych, mogą być również migdały 150 g masła Przygotowanie: Naczynie żaroodporne wysmarować masłem Owoce ułożyć w naczyniu Kruszonka: mąkę, wiórki, masło połączyć mikserem, początkowo na wolnych obrotach, a następnie na średnich do uzyskania drobnej kruszonki. Wysypać na owoce i zapiekać w nagrzanym do 180...

DODANO DO 5 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    smaknawspak
    smaknawspak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak na Wspak
    Owoce pod kokosową kruszonką

    Owoce pod kokosową kruszonką 59