Pakieciki z tuńczykiem i ricottą w cieście filo

16 kliknięć
13.05.2018
blog: Weekendy w domu i ogrodzie

Przepis: Pakieciki z tuńczykiem i ricottą w cieście filo

Dopadła mnie ochota na tuńczyka, więc kontynuuję publikowanie przepisów z jego udziałem. Dziś danie główne inspirowane kuchnią grecką - chrupiące pakieciki z tuńczykiem i ricottą. Rukoli, mięcie i dymce zawdzięczają świeży, wiosenny smak, podkreślony pieczoną cytryną. Składniki (na 9 pakiecików): Farsz 140 g odsączonego tuńczyka z puszki (w sosie własnym) 200 g ricotty dymka garść rukoli 6 listków mięty sok z połowy cytryny...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    CooLinarNy
    CooLinarNy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    CooLinarNy
    Ciasto filo

    Ciasto filo 6059