Paluchy z ciasta francuskiego z szynką dojrzewającą

223 kliknięcia
14.02.2015
blog: mydishesandsweets

Przepis: Paluchy z ciasta francuskiego z szynką dojrzewającą

Szybka przekąska z ciasta francuskiego Składniki: 1 arkusz ciasta francuskiego (domowe <przepis> lub gotowe-kupne) starty ser żółty szynka dojrzewająca Wykonanie: Z ciasta francuskiego wycinamy prostokąty o wymiarach 2cmx20cm. Posypujemy każdy kawałek startym serem i układamy kawałki szynki dojrzewającej. Prostokąty skręcamy i układamy na blasze do pieczenia. Pieczemy 12-15 min w 180C Kategoria: przekąski Tagged:...

Zobacz także przepisy na:

    wedith1
    wedith1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolinarny
    Finger food - mini tartinki z ciasta francuskiego z serem, szynką i suszonymi pomidorami

    Finger food - mini tartinki z ciasta... 3838