Paluchy z ciasta francuskiego z szynką i serem

1648 kliknięć
21.08.2014
blog: Domowe ciasta

Przepis: Paluchy z ciasta francuskiego z szynką i serem

Pomysłów na wykorzystanie ciasta francuskiego jest całe mnóstwo: od słodkich wypieków po wytrawne przekąski. Ja wykorzystuję je częściej właśnie do przystawek z dodatkiem wędliny czy serów. Są podzielne, smaczne i idealnie sprawdzają się na domowych mini-przyjęciachJDziś zdecydowałam się na formę „paluchów”: przeważa smak sera camembert i ziół prowansalskich, podobnie jak tutaj klik. Ot, taka inna forma znanego domownikom...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    KasiaWa
    KasiaWa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakołyki i koraliki
    Paluchy z serem i szynką

    Paluchy z serem i szynką 275

    jestsmak
    jestsmak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jest Smak
    Roladki francuskie

    Roladki francuskie 1300