Panierowana kania - "sowa".

1272 kliknięcia
14.10.2013
blog: Gotowanie - moja pasja.

Przepis: Panierowana kania - "sowa".

Składniki: -grzyb sowa -przyprawa kucharek -mąka -jajko -mleko -bułka tarta -margaryna do smażenia Sposób przygotowania: Sowę myjemy i delikatnie posypujemy kucharkiem. Następnie obtaczamy w mące, jajku z mlekiem i bułce tartej. Smażymy na małym ogniu z jednej i drugiej strony. Smacznego! :) A.

Zobacz także przepisy na:

    mysza75
    mysza75
    Kanie w panierce
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kanie w panierce

    Kanie w panierce 707

    jarma
    jarma
    Smażona kania / sowa
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smażona kania / sowa

    Smażona kania / sowa 1350

    flusso
    flusso
    Kania panierowana
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kania panierowana

    Kania panierowana 144

    SMAKI I NIESMAKI
    SMAKI I NIESMAKI
    PANIEROWANE KANIE
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PANIEROWANE KANIE

    PANIEROWANE KANIE 598

    Kruszynka
    Kruszynka
    Zupa z sów ( kani ).
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zupa z sów ( kani ).

    Zupa z sów ( kani ). 2803

    jagienka
    jagienka
    Panierowane kanie
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Panierowane kanie

    Panierowane kanie 909

    jagienka
    jagienka
    Panierowane kanie
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Panierowane kanie

    Panierowane kanie 126

    anta
    anta
    Kotlety z sowy (kanii)
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kotlety z sowy (kanii)

    Kotlety z sowy (kanii) 1870