Panierowana kania - "sowa".

1271 kliknięć
14.10.2013
blog: Gotowanie - moja pasja.

Przepis: Panierowana kania - "sowa".

Składniki: -grzyb sowa -przyprawa kucharek -mąka -jajko -mleko -bułka tarta -margaryna do smażenia Sposób przygotowania: Sowę myjemy i delikatnie posypujemy kucharkiem. Następnie obtaczamy w mące, jajku z mlekiem i bułce tartej. Smażymy na małym ogniu z jednej i drugiej strony. Smacznego! :) A.

Zobacz także przepisy na:

    Kawa i Czekolada
    Kawa i Czekolada Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kawa i Czekolada
    Kania (sowa) smażona

    Kania (sowa) smażona 616

    anta
    anta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jadło i czytadło
    Kotlety z sowy (kanii)

    Kotlety z sowy (kanii) 1860

    jagienka
    jagienka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    sierotka marysia w kuchni
    Panierowane kanie

    Panierowane kanie 904

    jarma
    jarma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gotujemy rodzinnie
    Smażona kania / sowa

    Smażona kania / sowa 1344

    SMAKI I NIESMAKI
    SMAKI I NIESMAKI Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    SMAKI I NIESMAKI
    PANIEROWANE KANIE

    PANIEROWANE KANIE 597

    mysza75
    mysza75 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wesoła kuchnia
    Kanie w panierce

    Kanie w panierce 703

    flusso
    flusso Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mniamuśne
    Kania panierowana

    Kania panierowana 138

    jagienka
    jagienka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    sierotka marysia w kuchni
    Panierowane kanie

    Panierowane kanie 124

    mysza75
    mysza75 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wesoła kuchnia
    Sowa z farszem z dyni

    Sowa z farszem z dyni 79