Panierowane kanie w delikatnej zalewie octowej

160 kliknięć
30.07.2016
blog: Lekko jak hel

Przepis: Panierowane kanie w delikatnej zalewie octowej

Głęboka prawda kryje się w opinii, że najlepiej smakuje to, czego zazwyczaj nie można kupić w sklepie. Kanie z kapeluszem o średnicy 30 cm z własnej działki, pachnące papierówki, jędrne kurki i brudzące palce jagody. A tak za każdym razem wyglądają moje wakacje na wsi u taty - przy sprzyjających warunkach pogodowych żywimy się tylko tym, co rośnie w pobliżu, wcześniej zabierając na urlop trochę suchych produktów. Na...

Zobacz także przepisy na:

    Katerina2804
    Katerina2804 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Katerina&Kuchnia
    CUKINIA W ZALEWIE OCTOWEJ

    CUKINIA W ZALEWIE OCTOWEJ 15767

    kosapopatelni
    kosapopatelni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kosą po patelni
    Kanie w zalewie octowej

    Kanie w zalewie octowej 6130

    migotka28
    migotka28 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Monia miesza i gotuje
    Ryba w zalewie octowej

    Ryba w zalewie octowej 7587

    shimizu
    shimizu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Czucherkowo
    12. Ryba w zalewie octowej

    12. Ryba w zalewie octowej 9016

    kuchennybalagan
    kuchennybalagan Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchenny bałagan
    Marynowane podgrzybki

    Marynowane podgrzybki 738

    gregorhspeed
    gregorhspeed Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gregorhspeed w kuchni
    Kanie w zalewie octowej

    Kanie w zalewie octowej 9830